Brief aan werkgever

U kunt nooit verplicht worden een experimentele mRNA injectie te aanvaarden, ook niet als het gepresenteerd wordt als een 'vaccin'.

Ken en sta in uw recht, informeer en bescherm uzelf.

 

Op grond van de absolute grondrechten kan een werknemer nooit worden verplicht om een medische behandeling te ondergaan, in het bijzonder wanneer het om een medisch of wetenschappelijk experiment gaat. De Covid-19 gentherapie is een medisch experiment en vereist degelijk geïnformeerde en vrijwillige instemming van de patiënt. Wanneer u als 'patiënt' de instemming niet geeft kunt u niet verplicht worden de injectie te nemen. Er bestaat geen wettelijke grond op basis waarvan u, wanneer u de injectie niet wenst te ontvangen, kunt worden ontslagen, uitgesloten of gediscrimineerd.

Download hier de voorbeeldbrief die u aan uw werkgever kunt sturen.

Juridisch bent u dan ingedekt. Indien een arbeidsconflict volgt, dan heeft u bij een eventuele ontbinding van de arbeidsovereenkomst recht op een transitievergoeding, aangevuld met aanvullende schadevergoeding en de maximale ww-uitkering.

___________

 

De Raad van Europa heeft zich uitgesproken over het verbod op verplichte vaccinatie

 

Vaccinatieverplichting is onwettig. In resolutie 2361/2021 van de Raad van Europa staat onder meer dat niemand onder druk tegen zijn wil kan worden ingeënt.

 

De 47 lidstaten wordt verzocht vóór vaccinatie te melden dat vaccinatie niet verplicht is en dat niet-gevaccineerde mensen niet mogen worden gediscrimineerd.

Discriminatie is ook uitdrukkelijk verboden in geval van bestaande gezondheidsrisico's of als een persoon niet wenst te worden ingeënt.

Vaccinfabrikanten zijn verplicht om alle vaccinveiligheidsinformatie te publiceren.  Met deze resolutie heeft de grootste mensenrechtenorganisatie in Europa normen en verplichtingen vastgesteld, evenals richtlijnen opgesteld onder internationaal recht, die door alle 47 lidstaten moeten worden toegepast, inclusief de EU als organisatie.

Discriminatie, bijvoorbeeld op de werkplek of reisverboden voor niet-gevaccineerde mensen, zijn daarom wettelijk uitgesloten. In elke gerechtelijke procedure, tegen elke autoriteit, elke werkgever, elke reisaanbieder etc. Bekijk de resolutie van de Council of Europe hier

of download onderstaande pdf.

Zie in het bijzonder § 7.3, 7.4 en 7.5.2:

'Vaccinatiecertificaten alleen te gebruiken voor het beoogde doel om de werkzaamheid van het vaccin, mogelijke bijwerkingen en bijwerkingen te controleren'. Vaccinatiecertificaten mogen dus niet als 'paspoort' dienen om wel/niet toegang te krijgen tot school, winkel, werk, festival, etc.

Council of Europe

The Council of Europe is an international organisation founded in the wake of World War II to uphold human rights, democracy and the rule of law in Europe. Founded in 1949, it has 47 member states, with a population of approximately 820 million, and operates with an annual budget of approximately 500 million euros. Bron: Wikipedia