Medische verklaringen

Download hier een medische artsenverklaring o.b.v. een contra-indicatie voor het dragen van een mondkapje en voor medicatie met experimentele gentechnologie

Medische verklaring contra-indicatie corona injectie

Dat de  experimentele, op gentechnologie gebaseerde corona injecties wel degelijk ernstige gezondheidsrisico's met zich meebrengen blijkt onder meer uit het uitvoerige onderzoeksrapport (vaccinereport) die u hieronder als pdf aantreft en uit de overige medische documentatie die u op deze website vindt.

​In een situatie dat van u gevraagd wordt aan te tonen dat u deelnemer bent aan het huidige wereldwijde medische experiment kunt u deze artsenverklaring voor een contra indicatie tonen van een BIG geregistreerd arts. ​Wanneer u de artsenverklaring download en opent in Word kunt u zelf uw gegevens invullen en het document vervolgens printen en bij u dragen.

Aanvullend kunt u de informed consent brieven (bedoeld voor uw (huis)arts/instelling) downloaden die in samenwerking met advocaat mr. Arno van Kessel zijn opgesteld.

Daarnaast kunt u deze brief gericht aan uw werkgever gebruiken.

Medische verklaring contra-indicatie mondmaskers

Het dragen van een niet-medisch mondkapje is bewezen niet werkzaam tegen verspreiding van virale deeltjes. Virale deeltjes zijn namelijk aanzienlijk kleiner dan de poriën van het weefsel. De maatregel heeft dan ook geen medische grond. Het is een politiek besluit en het betreft een gedragsexperiment. Je doet het voor de ander gaat dus niet op.

 

Integendeel, er is bewijs dat het dragen van een mondkapje emotionele, psychische en gezondheidsschade kan opleveren zowel voor de drager als ook voor zijn/haar omgeving. Vooral voor kinderen en jong volwassenen is het voor hun sociale en emotionele ontwikkeling bijvoorbeeld erg belangrijk om gezichtsuitdrukkingen te kunnen interpreteren in de sociale omgang.

 

Dit naast het feit dat er wereldwijd tot op heden geen isolatie van het zogenaamde SARS-Cov-2 virus uit een menselijke patiënt heeft plaatsgevonden en het bestaan van het virus feitelijk niet aangetoond is maakt iedere vorm van dwang ontoelaatbaar.

 

In situaties waarin van u verlangt wordt dat u een mondkapje draagt kunt u deze medische artsenverklaring tonen (download het bestand, open het in Word, vul uw gegevens in en print het document), eventueel ondersteund door onderstaande wetenschappelijke onderbouwing.

Academisch onderzoek toont de schadelijkheid aan van het dragen van mondkapjes

De Technische Universiteit München heeft in 2005 een studie gepubliceerd met de titel: Rückatmung von Kohlendioxid bei Verwendung von Operationsmasken als hygienischer Mundschutz an medizinischem Fachpersonal (zie pdf hieronder).

Samenvatting
"The study examined if surgical staff is rebreathing carbondioxide by wearing surgical masks caused by the masks impermeability for carbondioxide. Therefore the transcutaneous partial pressure, the breathing frequency, the heart rate and the oxygen saturation was measured without wearing a mask and during 35 minutes after putting on a surgical of two different types. The transcutaneous partial pressure of carbon dioxide was significantly increased at each individual and both masks (5,60mmHg, STEV 2,38) the breathing frequency, the heart rate and the oxygen saturation were unchanged. The staff members comfortably sat in a chair during the tests. To prevent hypercapnia, the permeability of surgical masks for carbon dioxide should be increased and the unnecessary use of surgical masks should de avoided."

 

 

-

WILT U ONS HELPEN?

We kunnen uw financiële steun goed gebruiken.

We zijn ontzettend dankbaar voor iedere donatie, klein of groot.

Iban: BE34645102670390

t.n.v. Elke de Klerk

Medische-verklaring_edited.jpg