-MELDPUNT-

Vermoedelijke schade a.g.v. experimentele Covid-19 injectie

Is iemand in uw familie ziek geworden of overleden na toediening van het Covid-19 serum en wordt dit door de medische instanties op voorhand niet gelinkt aan de injectie?

 

Meldt het ons alstublieft via het formulier op deze pagina! Alleen via dossiervorming kunnen straks de verantwoordelijke artsen en instanties gerechtelijk beoordeeld worden voor eventueel toegebrachte schade.

In Nederland is het LAREB verantwoordelijk voor het verzamelen van meldingen van bijwerkingen veroorzaakt door medicijnen en vaccins. Uit de praktijk blijkt echter dat lang niet alle schade veroorzaakt door vaccins ook daadwerkelijk erkend wordt. De aandacht die tijdens de artsenopleidingen besteed wordt aan het herkennen van bijwerkingen door vaccins is zeer summier en alleen gericht op korte termijn effecten. De WHO zelf heeft nota bene aangegeven dat er tot nu toe géén langetermijn veiligheidsstudies naar vaccinaties zijn gedaan. Het is daarom niet verwonderlijk dat artsen de link niet altijd leggen en/of willen zien. Er zijn al een aantal meldingen bij ons binnen gekomen van mensen die zich zorgen maken over niet geregistreede effecten van het Covid-19 serum.

 

Een voorbeeld hiervan is een man die afscheid heeft moeten nemen van zijn 87 jarige vriend die binnen twee uur na de Covid injectie een hersenbloeding kreeg en drie uur later overleed. De artsen weigerden een link met het serum te leggen en de doodsoorzaak werd als een 'natuurlijk' genoteerd.

We leven in een tijd waarin iedereen die overlijdt met een positieve PCR test (welke niet in staat is om een besmetting dan wel ziekte te diagnosticeren), ongeacht de onderliggende gezondheidsstatus, als Corona dode wordt genoteerd. We leven in een tijd waarin het aantal mensen dat sterft aan kanker, de gewone griep, longontstekingen of welke willekeurige ziekte dan ook schijnbaar miraculeus enorm gedaald is. We leven in een tijd waarin korte en lange termijn effecten van een totaal nieuwe en nooit eerder toegepaste experimentele gentherapie met synthetisch mRNA waar geen uitvoerige veiligheidsstudies voor gedaan zijn schijnbaar nauwelijks negatieve effecten geeft. Dit dient in perspectief en in het licht gezet te worden opdat de mensheid weer durft te gaan vertrouwen op haar eigen intuïtie en gezonde verstand!

 

Uw gegevens en uw bericht worden discreet behandeld en zullen worden toegevoegd aan het advocatendossier, dat in handen is van de advocaat van de stichting mr. A.G.W. van Kessel.

Beschrijf de situatie alstublieft zo concreet mogelijk!

arrow&v

Hartelijk dank voor uw melding