Meest recente nieuwsberichten

Doe uw eigen onderzoek, informeer uzelf en anderen.

 

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de  laatste ontwikkelingen. 

Dr. Lee Vliet, directeur van Truth for Health: “Ziekenhuizen in de VS veranderen in medische gevangenissen”

In ziekenhuizen in Amerika worden patiënten effectieve medicatie zoals vitamine C, vitamine D, zink, ivermectine en antibiotica geweigerd. De toediening van het gevaarlijke medicijn Remdesivir wordt opgedrongen, net als intubatie. Bezoek wordt geweigerd en de patiënt die dat wenst wordt zelfs niet toegestaan naar huis te gaan. Ook in ons land kennen we inmiddels verhalen van geweigerde toediening van Ivermectine, vitamine C, D en zink aan mensen die daarom vragen in ziekenhuizen. We bevinden ons in een wereldwijde situatie van medische tirannie.

Bron:
Transitieweb.nl

Nurse-blackmailed-to-take-v.gif
Stop-medical-tyranny.gif

Ierse engineer die werkzaam is in een academisch ziekenhuis in Dublin deelt zijn onderzoek. Is de komende 'Marburg pandemie' eigenlijk het gevolg van de huidige corona injecties?

Waarom liggen er al rt-PCR testen en een experimenteel vaccin klaar voor een ziekte die maar heel weinig voorkomt en waarvan de symptomen overeenkomen met de bekende bijwerkingen van de covid injecties? Kieran Morrissey, een engineer die jaren werkzaam is in een academisch ziekenhuis is Ierland stuitte op informatie die wereldkundig dienen te zijn.

Hij deelt zijn onderzoek en bevindingen in onderstaande video en op
https://www.lewrockwell.com/2021/09/no_author/a-possible-marburg-rivax-final-solution/

Kieran-Morrissey.gif

Ernst Wolff (bekende Duitse financiële adviseur) legt uit, wie onze huidige mondiale problemen veroorzaken en waarom hun plannen uiteindelijk niet zullen slagen

De bekende Duitse financiële adviseur Ernst Wolff legt in 37 minuten het systeem uit. Het is een kwestie van tijd en dan valt het hele kaartenhuis in elkaar.

Bron: https://rumble.com/vly0xp-waarom-wij-dit-gaan-winnen-met-ernst-wolff-nederlands-ondertiteld.html

Ernst-Wolff.gif

"We moeten ermee stoppen" zegt vaccinoloog Prof. Dr. Theo Schetters

Aan het woord is Prof. Dr. Theo Schetters, immunoloog en vaccinoloog. Schetters is verbonden aan de universiteit van Pretoria (Zuid-Afrika) en ontwikkelt vaccins. Het is dus erg moeilijk om hem in het ‘antivax’ hoekje te duwen, reden waarom de professor een doorn in het oog is van het triumviraat van staatsvirologen die het covidvaccins koste wat het kost proberen te slijten aan heel de bevolking. Theo Schetters was al een keer te gast in de Blckbx-studio en uitte toen al zijn ongerustheid over een massaal vaccinatieprogramma.  .

Bron:
blckbx.docu

BPOC2020 getuigenis IC verpleegkundige Jan Severijns - 11 september 2021

Op 11 september jl. sprak het team van de buitenparlementaire onderzoekscommissie met Jan Severijns over zijn ervaringen als IC verpleegkundige in deze woelige tijden.

Bron:
https://bpoc2020.nl/verhoren/

Britse begrafenisondernemer John O'Looney: "The Delta variant is the vaccine, I am dealing with murder victims" 

John O'Looney is directeur van de uitvaartorganisatie Milton Keynes Family Funeral Services in Engeland. In onderstaande video geeft hij inzicht in de ernstige misdrijven die plaatsvinden door de afgedwongen corona injecties.
 

BPOC2020 hoorzitting met gezondheidswetenschapper Sam Brokken

Sam Brokken (46), Lector en (ex)-onderzoekshoofd 'Gezondheidswetenschappen' aan de PXL Hogeschool te Hasselt werd ontslagen eind maart 2021. Brokken's kritiek en zijn vraag naar het open debat en koersverandering omtrent de aanpak van de coronacrisis werd niet gesmaakt! De zo vaak geroemde en 'nodige' academische vrijheid van lectoren en professoren ging hiermee plotsklaps op de schop!

Sam Brokken pleit voor de omgekeerde lockdown, gestoeld op wetenschappelijk bewijs en het voortschrijdend inzicht! De omgekeerde lockdown is een methode met maatregelen die nauwelijks collaterale schade met zich meebrengt maar zeer gefocust is op de bescherming van de zwakkeren zonder de rest van de maatschappij te hypothekeren.

Op 6 september jl. getuigde hij voor de buitenparlementaire onderzoekscommissie (BPOC).


Bron: https://www.bpoc2020.nl

Doet u vrijwillig mee aan een gevaarlijk medisch experiment? U bepaalt!

Het corona 'vaccin' is feitelijk nooit eerder toegepaste experimentele gentherapie met mogelijk blijvende wijziging aan uw DNA als

gevolg. Berichten over ernstige schade en de dood als gevolg van de injectie stromen van over de hele wereld binnen. Om zowel de Nederlandse bevolking als de arts/verpleegkundige die de injectie gaat zetten in bescherming te nemen heeft stichting Artsen Voor Waarheid informed consent brieven voor de arts en de 'patiënt' en voor de werknemer opgesteld.

Het 'vaccin' betreft een experiment welke zich in de derde klinische fase bevindt en afloopt in december 2023. De Neurenberg Code uit 1947 stelt dat je nooit gedwongen kan worden tot deelname aan een experimentele medische behandeling. De arts/wetenschapper heeft hierbij een zware informatie- en waarschuwingsplicht zodat de 'patiënt' weet hij/zij zich aan blootstelt en wat de risico's zijn van in dit geval een experimentele gentherapie.

Bespreek de brieven met uw arts, uw werkgever, instelling, collega's, vrienden en familie. Informeer en bescherm uzelf!

Covid-19 injectie vergroot risico op ernstig ziekteverloop

Een studie van de Amerikaanse overheid toont dat de COVID-19 injectie de ontvangers ervan gevoeliger maakt voor een ernstig tot zeer ernstig verloop van een toekomstige virale infectie door de zgn. 'antilichaam-afhankelijke versterking' (ADE).

 

Bron: pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/

Veroorzaakt de Covid injectie stolling van het bloed?

In zijn nieuwste boek Corona Ontmaskerd geeft professor Sucharit Bhakdi antwoord op de vraag hoe het nieuwe 'coronavaccin' zou kunnen reageren op de cellen in ons lichaam. De microbioloog vreest dat deze nieuwe medische technologie ervoor kunnen zorgen dat ons bloed gaat stollen. In onderstaande video bespreekt hij met professoren Andreas Sönnichsen en Martin Haditsch wat de verwoestende gevolgen kunnen zijn van dit gigantische menselijke experiment.

Een Amerikaanse arts vergeleek de bloedwaarden van patiënten voor en na de vaccinatie. De foto’s die hij zag, waren alarmerend. Bij ruim de helft van de mensen die na toediening van het coronavaccin op de IC belandden, waren de stollingsfactoren sterk verhoogd. Als het bloed gaat samenklonteren kan dat leiden tot verlamming, beroertes, blindheid en sterfte, legt professor Bhakdi uit. https://www.youtube.com/watch?v=pk7F-kPx3u8&t=1267s

​​​​

Ouderen en zwakbegaafden in Nederland en Duitsland gedwongen geïnjecteerd?

Ouderen en zwakbegaafden worden tegen hun wil geïnjecteerd met het experimentele Covid serum. Bekijk de videos die door klokkenluiders werden gemaakt. Duitse advocaat Reiner Fuellmich: “Dit is doodslag, misschien zelfs moord".

Eerder kwamen er al beelden naar buiten van een gesprek tussen de top advocaat en een klokkenluider die in een zorginstelling werkt waar 31 inwoners tegen hun wil werden geïnjecteerd met de experimentele COVID mRNA Pfizer injecties waarvan er 8 kort daarna overleden. Sinds dat interview zijn ook andere zorginstellingmedewerkers in Duitsland naar buiten getreden, sommigen met beeldmateriaal waarin te zien is hoe de ouderen worden vastgehouden terwijl ze geïnjecteerd worden.

 

Bron: healthimpactnews.com

 

Ook in ons eigen land beginnen berichten van gedwongen vaccinatie van ouderen en zwakbegaafden op te duiken (zie screenshot).

Medisch professor en arts Peter McCullough legt getuigenis af voor de senaat van Texas

In deze video beschrijft de zeer gerenommeerde arts Peter McCullough, tijdens een horing van de HHS (Health and Human Services) in de staat Texas, de grootschalige en grove academische fraude die momenteel gepleegd wordt over de hele wereld.

Eerder werd dokter McCullough geïnterviewd door Sky News Australië. Tijdens dat gesprek gaf hij aan dat de kans dat hydroxychloroquine niet werkt 1 op 17 miljoen is. “Er bestaat geen controverse over of hydroxychloroquine wel of niet werkt. De controverse gaat over hoe de zorg en de politiek ermee omgaan.

​​​​​​​​​​

Artsen over de wereld luiden de noodklok

In 'Ask The Experts I -The question on everyone's mind', delen 30 hoog gekwalificeerde medische experts van over de hele wereld hun persoonlijke, op wetenschappelijke data gebaseerde inzichten over de Covid-19 gentherapie. Nadat de video meer dan 8 miljoen keer was bekeken werden de stemmen van deze moedige, gekwalificeerde en betrokken professionals gesensureerd en “debunked” door media.

In het vervolg: 'Ask the Experts II - We will not be silenced' wijden dezelfde professionals verder uit over de aard van de ‘wereldwijde pandemie’, over het ontbreken van een rechtvaardiging voor de experimentele Covid-19 gentherapie, de risico's en de mogelijke (bij)werking ervan en over de overige extreme maatregelen die ons onder grote (psychologische) druk worden opgelegd.

 

Bron: Oracle Films

Het dodental als gevolg van de injecties stijgt

Onderzoeksjournaliste Gemma O'Doherty (winnares van 7 Media Awards) doet verslag van de wereldwijde meldingen van ernstige bijwerkingen en de dood als gevolg van inenting met het corona 'vaccin'. Bekijk haar reportage hier.

Eerder al bracht Gemma het nieuws dat de Ierse overheid via een WOB verzoek toe heeft moeten geven dat er geen bewijs is voor het bestaan van het Sars-cov2 virus.

Vrouw krijgt hevige convulsies na corona injectie - Facebook verwijdert haar video

Deze vrouw wil  met de wereld delen wat haar is aangedaan met het corona 'vaccin'. Facebook verwijderde de video die ze om die reden heeft gemaakt van haar pagina. Dit is slechts een voorbeeld...

 

Hier delen we een overzicht van bij ons bekende meldingen van bijwerkingen en de dood als gevolg van een corona injectie.

Dokter Robert O. Young legt getuigenis af: Covid ziektebeeld is stolling van het bloed

Dokter Robert O Young bracht het bewijs dat het Covid-19 ziektebeeld een samenklontering van bloedplaatjes laat zien. Hij heeft een verklaring over zijn bevindingen en zijn ervaringen na zijn publicatie afgelegd bij het International Tribunal for Natural Justice. Dokter Young heeft meerdere collega's die naar buiten traden verloren en vreest voor zijn leven. Tegen welke belangen gaat deze wetenschap in?
 

Massa mRNA vaccinatie roekeloos aldus immunoloog professor dr. Theo Schetters

Professor Dr. Theo Schetters is al 40 jaar actief in de vaccin industrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan. Hij is dus niet tegen vaccins maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen waarbij heel veel zaken onzeker zijn. Programmamaker Flavio Pasquino praat met de routinier over het fenomeen “messenger RNA vaccins”, de risico’s en de merkwaardige uitingen van het CBG (Commissie Beoordeling Geneesmiddelen) tijdens de persconferentie waarbij de EMA goedkeuring werd toegelicht.

Bron: 
blckbx.tv
 

De waarheid over het covid-19 serum volgens dokter Simone Gold

Dokter Simone Gold, aangesloten bij America's Frontline Doctors vertelt over de leugens, de censuur en de medische misdaden die ons uit naam van een gecreëerd beeld van een pandemie worden aangedaan. Ze vertelt over de lege ziekenhuisbedden en over de veilige en effectieve behandelmethoden die voorhanden zijn voor het Covid 19 ziektebeeld. Er is geen pandemie. De echte gezondheidscrisis wordt veroorzaakt door de corona maatregelen die onterecht aan ons worden opgedrongen. Ze vertelt over het gevaar van de experimentele gen-tech medicatie die momenteel worden toegediend als corona 'vaccin' en waarom dit direct moet stoppen.
 

Het hele coronabeleid is gestoeld op PCR testen die niets kunnen zeggen over besmetting

De RT-PCR testuitslagen welke willens en wetens door de regering als grondslag worden gebruikt voor alle corona maatregelen - afstand houden, handen wassen, mondkapjes, onvoldoende getest en genetisch modificerend en ernstige (bij)werkingen gevende corona vaccin - zijn totaal onbruikbaar als diagnose middel en daarmee zeer misleidend in de berichtgeving over 'besmettingen' naar het Nederlandse volk.

In deze video bespreekt Flavio Pasquino met onderzoeksjournalist Patrick Savalle en biochemicus drs. Mario Ortiz Buijsse de door moleculair geneticus Peter Borger en anderen ingediende retraction paper (PDF) op de Drosten-PCR paper waar het huidige PCR beleid op is gestoeld.

Bronnen: https://www.youtube.com/watch?v=flsF7trvq2c en https://cormandrostenreview.com/report/

​​​​​​

Is er een verband tussen de stijging van 'besmettingen' en de corona injecties?

De UK is op 08.12.2020 begonnen met 'vaccinatie'. Het aantal 'besmettingen' is sindsdien spectaculair gestegen.

Op 23.12.2020 verklaarde Boris Johnson in de pers dat de toename van het aantal "besmettingen" te wijten is aan een nieuwe variant van het virus die "extreem besmettelijk" is (en die al sinds september circuleert in het land) Maar... is dit wel zo?

Lees de hele beschouwing hier

Verpleegsters weigeren corona enting toe te dienen

Zorgmedewerkers beginnen stelling te nemen! Deze verpleegsters weigeren uit ethische overwegingen het corona vaccin toe te dienen.

Bron: New York Post

Wilt u zich verder verdiepen? Op deze pagina vindt u aanvullende belangrijke context informatie en hier vindt u een overzicht aan websites, boeken en artikelen.