Draag bij aan het herstel

Maak ons werk financieel mede mogelijk

Stichting Artsen voor Waarheid onderneemt diverse acties die bijdragen aan het objectief informeren van collega's en overige maatschappelijk geïnteresseerden in de huidige mondiale crisis.

U kunt hieraan bijdragen door ons financieel te steunen. Daarmee stelt u ons in staat procedures te voeren en lezingen te organiseren.

Internationaal zijn wij onderdeel van de World Freedom Alliance. Hiervoor reizen we regelmatig door Europa om samen te werken en te spreken op diverse vrijheids manifestaties.

We zijn ontzettend dankbaar voor iedere vorm van steun!

Uw donatie, klein of groot, kunt u overmaken naar:

IBAN: BE34645102670390

t.n.v. Elke de Klerk

​(Belgische bank)

of

IBAN: DE 53 1001 1001 2620 1706 20

(BIC: NTSBDEB1XXX)

t.n.v. Elke F. de Klerk

(Duitse bank)

NB - de eerdere Bunq bank rekening die we geopend hadden is door de bank geblokkeerd. Bunq heeft daarmee kleur bekend. De bovenstaande Belgische en Duitse rekeningen zijn een tijdelijke rekening die we gebruiken tot we een bank hebben gevonden die de stichting haar eigen rekening gunt.

Graag verzoeken we u in de omschrijving te vermelden dat het een gift betreft

N.B. De stichting Artsen voor Waarheid heeft bij de belastingdienst een ANBI-status aangevraagd, waarbij de stichting dient te worden aangemerkt als een stichting voor goede doelen. Na het verkrijgen van de ANBI-status zijn donaties aan de stichting Artsen voor Waarheid volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting, dan wel van de vennootschapsbelasting.